Over ons

U kan bij ons terecht voor reparaties of een, opgeknapte, tweedehands of een nieuwe fiets. 
Maar u vindt er dan ook heel bijzondere fietsen: Bijvoorbeeld de Rebicycle, die hier helemaal wordt opgebouwd wordt uit tweedehands en nieuwe onderdelen! Uw eigen fiets, maar dan helemaal volgens uw wensen gepimpt. Ook voor uw eigen bedrijfsfiets kunt u bij Rebicycle terecht!

De werkzaamheden variëren van demontagewerk tot meest gecompliceerde reparatie, van het ambachtelijk spaken van een wiel tot het compleet opbouwen van een Rebicycle of het pimpen van een fiets.
 Rebicycle levert maatwerk. Er wordt gekeken naar wat iemand kan en wil.
 Uitdagend, creatief, innovatief gepassioneerd werken we in een plezierige werkomgeving, de ervaring leert dat dat leidt tot groei van verkoop en werkzaamheden.

Rebicycle maakt van uw oude fiets een nieuw persoonlijk exemplaar!

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om een helemaal compleet nieuwe fiets samen met ons vanuit een passie voor een special. Bijvoorbeeld een beachcruisers en lowriders of een aangepaste fiets.
Inmiddels hebben we een naam opgebouwd van kwalitatieve beachcruisers, lowriders en choppers.
Lifestyle fietsen zijn onze specialiteit, maar ook voor stadsfietsen bieden wij een groot aanbod aan accessoires en nieuwe bestaande modellen. Of je nu op zoek bent naar een ouderwetse ding dong bel, een comfortabel zadel, handvatten of een breed stuur of andere onderdelen voor je fiets, bij ons vind je de leukste fiets accessoires.
Rebicycle bied diverse merken zoals Project 346, Electra Bikes, Sparta, Cortina, Gazlle, Batavus, Johnny Loco, Lowrider, Ruff cycles en Pashley. Voor de allerkleinste stoere rijders hebben wij Earlyrider in ons assortiment of zelfbouw.